Ninan Marshall

Deze maand hebben wij tot website van de maand gekozen  www.ninanmarshall.nl. De website van Ninan Marshall. Zij is coach met de nadruk op het coachen van vrouwen, Female Leadership.

SH_015034

Thema

De site prijst op een frisse wijze de dienstverlening van Ninan Marshall aan. Meestal zie je bij coaching sites erg veel cliché’s. Maar deze site heeft weliswaar een standaard opbouw, maar straalt daarnaast veel power uit.

Stijl

Wat vooral mooi is aan deze site, is de styling. De kleurstelling en de structuur geven een hele frisse en inspirerende indruk. De fotografie is van een zeer hoog gehalte en dragen in alle opzichten bij aan de uitstraling. Sommige foto’s zijn wat cliché (opspringende mensen in kantoor outfit), maar in het geheel ziet het allemaal tip top uit. Ook wordt de leesbaarheid prettiger door de ruime opzet van de teksten.

Ninan Marshall

Inhoud

Krachtig, goede teksten en precies genoeg informatie. Daarbij zal zeker bijdragen dat coach Ninan er zelf ook heel aantrekkelijk uit ziet. Het dienstenpakket en de reden waarom je met Ninan in zee zou moeten, weet de site prima over te brengen.

Video

Jazeker

[youtube id=”j6-FvlZpMLA” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”640″ grow=”yes”]

Images

Tip top. Vooral de foto’s van eigen huis (fotograaf: www.yourstylefotografie.nl uit Enschede) zijn van grote klasse.

SH_015033

Algemeen oordeel

5 sterren. Gewoon een hele mooie site waar je graag even doorheen klikt.

Link naar website ninanmarshall.nl

Ninan Marshall en de fotograaf heeft geen zakelijke relatie met Websprinter.

Johan van de Merwe

Johan van de Merwe is sinds 1985 werkzaam in de automatisering. In 2007 heeft hij Enovision GmbH opgestart, welke is gespecialiseerd in internet toepassingen, presentatie en coaching. Voor Websprinter is hij werkzaam als internet coach voor het MKB.

You may also like...

4 reacties

 1. Ninan Marshall schreef:

  Hallo,

  Dank jullie wel dat ik de website van de week heb gewonnen. Ik heb het via via vernomen. Ben wel ff trots op de evaluatie van jullie kant. En leuk om te weten de video is in de maak.

  Nogmaal bedankt.

  Hartelijke groet,
  Ninan Marshall

 2. Marlou schreef:

  Mag ik vragen waarom video een criterium is voor de beoordeling van deze website?
  En waarom telt dat als 1 hele ster, als de website verder wel goed scoort?

  • Omdat de site zo ongelofelijk fris oogt en het eigenlijk jammer is dat iemand met zo’n geweldige uitstraling als Ninan Marshall geen bewegend beeld op haar site heeft, waar zij het contact met haar bezoekers nog dichter bij brengt. En in deze tijd waar iedereen zo video geörienteerd is en steeds minder bereid is om lange teksten te lezen, moet dit geen onmogelijkheid zijn. Ik denk dat het de aantrekkelijkheid van deze site ten goede zal komen. Maar natuurlijk mogen smaken hier verschillen. 1 ster is mogelijk wat streng, maar doet niks af aan het feit dat ik deze site nog steeds geweldig vind.

 3. Na 4 jaar de pagina maar weer eens bijgewerkt. 5 sterren, want de videos ontbreken nu ook niet. Nog steeds een mooie website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.